Ανέστης Τάρλας

Ανέστης Τάρλας

Sales Manager, EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε.

Ο Ανέστης Τάρλας κατέχει εμπειρία μεγαλύτερη των 14 ετών στον Κλάδο του Αλουμινίου, με εξειδίκευση στον τομέα των Πωλήσεων.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 2010, στην Ελληνική Βιομηχανία Διέλασης αλουμινίου EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ από τη θέση του Συμβούλου Πωλήσεων, ενώ το 2015 ανέλαβε τα καθήκοντα του Υπεύθυνου Εμπορικού Καταστήματος Europa στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Το επόμενο έτος αναβαθμίστηκε σε Area Sales Manager, για την περιοχή Αττικής, Εύβοιας και Βοιωτίας, όπου διαχειριζόταν και το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο πελατών της εταιρείας.
Το 2018 ανέλαβε ως Business Development Manager με στόχο την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της Europa στην περιφέρεια, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.
Το Μάρτιο του 2021, ανέλαβε τη Διεύθυνση Πωλήσεων Ελλάδας της Europa, θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα.
Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και πτυχιούχος Τμήματος Δασολογίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Το After Sales Service στον Κλάδο της Βιομηχανίας Μετάλλου και των Κατασκευών

Η παρουσίαση με θέμα το After Sales Service στον Κλάδο της Βιομηχανίας Μετάλλου και των Κατασκευών έχει διπλό στόχο:

Ο πρώτος στόχος είναι η επισήμανση και εδραίωση της σημασίας που έχει για τον πελάτη ευρύτερα το After Sales Service, ως πτυχή της αντίληψης για το διευρυμένο προϊόν. Η αντίληψη αυτή είναι το πρώτο στάδιο για την εμπέδωση από τους επαγγελματίες του κλάδου, της γενικής κατεύθυνσης που πρέπει να ακολουθήσουν αναφορικά με την επίτευξη
απόλυτης ποιότητας στα παρεχόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το δεύτερο επίπεδο είχε να κάνει με την παράθεση προτάσεων προς επίτευξη αυτού του στόχου. Η μεγάλη και πολυετής εμπειρία του ομιλητή στον κλάδο, αλλά και η άμεση επαφή με κατασκευαστές, συνέβαλλε στην κατάθεση πρακτικών και εφαρμόσιμων προτάσεων προς βελτίωση του After Sales Service όλων των επαγγελματιών του κλάδου και πολύ περισσότερο των κατασκευαστών.