Μαίρη Μπιτούνη

Μαίρη Μπιτούνη

Managing Director & Business Vision Leader, HUMANIS

Η Μαίρη, έχοντας τελειώσει το Πολυτεχνείο, ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα στην Procter & Gamble αποκτώντας εμπειρία στη διοίκηση, ανάπτυξη και εκπαίδευση στελεχών, που έγινε η αφορμή να δημιουργήσει το 1998 μία επιχειρηματική δραστηριότητα με αντικείμενο την ανάπτυξη στελεχών. Στην πολυετή πορεία και εμπειρία της έχει σταθεί δίπλα σε όλους τους πελάτες της Humanis, σαν σύμβουλος, σαν coach, σαν facilitator σε μία πληθώρα από διαφορετικά έργα για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το προσωπικό της όραμα είναι να ανακαλύπτει συνεχώς νέες τάσεις και τεχνικές διαχείρισης και ανάπτυξης και να δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους πελάτες, παρέχοντας “sur measure” λύσεις, σεβόμενη τη διαφορετικότητα τους. Εκπαιδεύεται διαρκώς η ίδια για να εκπαιδεύει τους ηγέτες και να στηρίζει τον προσωπικό, αλλά και επιχειρησιακό μετασχηματισμό. Είναι Business Transformation Consultant certified από την Innovations International, Master facilitator certified από τo Strategic Soft Skills Institute, Certified in Inclusive Leadership, από το London School of Economics και Certified Coach από το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων.

The Art& Neuroscience of Intuitive Selling (TANIS)

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τους όρους του παιχνιδιού των πωλήσεων! Να ξεπεράσουμε τους στεγνούς αριθμούς και να επιστρατεύουμε τη διαίσθηση, την καλή διάθεση και την βαθύτερη σύνδεση με τους πελάτες μας.
Το Tanis, μέσω απλών γνώσεων νευροεπιστήμης, μας βοηθά να εστιάζουμε στην τέχνη της διαίσθησης, να αφήνουμε πίσω τυχόν φόβους απόρριψης και να κατανοούμε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας.
Ανακαλύψτε πως μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι των πωλήσεων με πάθος και με την πεποίθηση ότι η επιτυχία δεν έχει να κάνει μόνο με το τι πετυχαίνουμε, αλλά και με το πώς κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται στην πορεία.